onsdag 23 juli 2008

Dags att byta (uppdaterad)

Jag lyckades med den ädla konsten att knäa mina glasögon i sängen förra veckan.
Kändes helt surrealistiskt. Glasögon för 4 papp låg oanvändbara under mitt knä. Vem faan lyckas med det?!?! De flesta glasögonbärare kommer aldrig i hela sitt liv att förstöra ett par glasögon. Sen kan det ha varit den magiska viljan som gjorde mig en tjänst eftersom jag haft dom glasögonen i 4 år snart och tyckte bestämt att det var dags att byta. Slog så en drill på det fantastiska vi kallar internet och hittade en sida som säljer märkesbågar för 395 kr och glas för samma summa. Beställde fyra par bågar för provning och har nu bestämt mig! Och nej det är inte ett skämt, jag är helt inne på linjen att förändra och sticka ut. Som en insekt med stora ögon.
Vad tycks??
Uppdatering: Constantin, de finns naturligtvis melerade i mörkbrunt! Men jag kommer välja svarta efetrsom det passar min hårfärg bäst. jag har dock de bruna hemma på prov också! De rockar tveklöst.
3 kommentarer:

Blogger Constantin: sa...

Go for it, nördglasögonen känns ju helt rätt i tiden! Synd att bågarna nästan alltid är enfärgade nuförtiden, jag minns den tiden då man kunde få dem mellerade i vackra kombinationer som mossgrönt och senapsgult.

23 juli 2008 14:58  
Anonymous Anonym sa...

Sheetsnygga! Såna vill jag mä ha. // Ozzy

23 juli 2008 21:09  
Anonymous Anonym sa...

Åh, jag klev på mina glasögon för någon dag sedan. Har funderat på hur i hela världen jag ska kunna ha råd med nya, men 395 alltså! VAR??

1 augusti 2008 17:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

hit counter Gaybloggar.se BloggiToppen Bloggtoppen.se Superblog.se