onsdag 23 juli 2008

Förhör

Som vanligt vid min havrefrulle zappade jag runt på alla olika morgonprogram.
Det brukar bli en blandning mellan ettan, tvåan, ettan igen för vädret, fyran för mer väder, femman som sänder Ellen, ettan igen för sporten, femman med Ellen, lite fyran för att se vad deras morgonsnack handlar om, sen femman igen länge, sen ettan för morgon intervjun som idag innefattade Carolina Kluft. Är det bara jag som blir förvånad när hon får sitta och förklara/försvara sin insats i DN galan igår? Hon sitter alltså i svenneteve på en soffa och ser faktiskt inte road ut av att berätta om bakomliggande orsaker och tänk angående hennes prestation. Hon ser faktiskt ironisk ut. Ja ni vet, höjda ögonbryn och lite föraktfull blick. Som när man förklarar nått för att försvara sig. Asså? är det bara jag som tycker det är lite väl magstarkt och jävligt onödigt? Dessutom sitter hennes tränare där, som om han också borde be om ursäkt eller förklara sig. Inte faan tog vi in fotbollslaget för en intervju när de bajsade ner senaste insatsen. Hon var bara inte i synk, räcker inte det?!

Update: Tydligen så gjorde vi det med füzzbal gänget också. Men tjena... Det borde jag ha förstått.


2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Nån som borde be om ursäkt är Ellen som gör världens löjligaste o patetiska ehh..ja va är det löjliga timmen eller?blää tönt är hon tönt tönt tönt!!och jag gilla henne skarpt innan guu va hon djupdök..pöss M.

23 juli 2008 10:26  
Blogger A. sa...

Jodå... det fick svenska fotbollslaget försvara det kan jag lova. Och när det gäller fotboll så kan du lita på mig. Att Klüft däremot är The Devil in disguise är en annan sak...

23 juli 2008 10:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

hit counter Gaybloggar.se BloggiToppen Bloggtoppen.se Superblog.se